ikoni

Älä anna projektin mennä jäihin!

Talviaikaan rakentaminen voi olla erittäin haasteellista pakkasten takia. Kylmä lämpötila hidastaa betonin lujuuden kehittymistä ja näin ollen pitkittää muottien purkamisen aloittamisen ajankohtaa tai jopa voi jäädyttää tuoreen betonivalun. Vuorokauden keskilämpötilan laskiessa alle +5 °C on betonin lujuuden kehittymisen ja kuivumisen nopeuttamisen kannalta aina syytä käyttää lisälämmitystä.

BET: luotettavaa laatua

Suomen sääolosuhteisiin BET-tuoteperheeseen kuuluvat sekä luotettavat lämmityskaapelit että hyödylliset oheislaitteet. Olemme koonneet kattavat ohjeet, joilla voit tutustua talvibetonointiin tai kuivumisen nopeuttamiseen ja onnistua lämmityksen suunnittelussa alusta loppuun. Lataa ohjeet kotisivuiltamme tai tilaa fyysinen ohjepaketti asiakaspalvelustamme!

Toimintaturvaa talviselle työmaalle

Muistathan myös muut lämmitystarpeet työmaalla? Meidän kattavasta valikoimasta löytyy nestesäiliölämmittimiä, putkistojen saattolämmitysratkaisuja, lämmitysmattoja roudan sulatukseen, sekä lämmittimet henkilöstötiloihin. Melkein kaikista tuotteista löytyy sekä nopeasti toimitettavat vakiomallit että runsaasti räätälöintimahdollisuuksia – kysy lisätietoja myynti@pistesarjat.fi!

Katso betoninlämmityskaapelit.       Betonin kovetus- ja kuivausohjeet   

Takaisin artikkeleihin