Ratkaisut

ikoni
ikoni

Ulkoalueiden sulanapito

Kattavasta valikoimasta on helppo löytää kaikkiin kohteisiin sopivat sulanapitoratkaisut. Palvelumallimme ja kokenut suunnittelu- palvelumme toimivat yhtä lailla pienten kiinteistöjen portaiden, räystäiden, piha-alueiden tai vaikkapa parkkialueiden ja kauppakeskusten kattojen toteuttamisessa.  Oma tuotantomme mahdollistaa oikeat ja nopeat pikatoimitukset. Tuotekehityksemme ansiosta meiltä löytyvät myös monipuoliset ja kustannustehokkaat asennustarvikkeet. Pistesarjat auttaa aina sopivimman sulanapitoratkaisun löytämisessä. Kysy lisää suunnittelupalvelustamme.

ikoni
ikoni

Sähkölämmitys

Pistesarjojen monipuolinen lämmitysratkaisujen valikoima koostuu alan parhaiden päämiesten tuotteista. Meiltä asiakas saa kaikki sähkölämmitykseen liittyvät tuotteet kätevästi yhdestä paikasta, kilpailukykyiseen hintaan. Tuotteiden saatavuus on varmistettu hyvällä varastonhallinnalla. Valmistamme tuotteitamme myös OEM-asiakkaillemme. Tarjoukset ja suunnitelmat syntyvät Pistesarjoilla nopeasti ja ammattitaidolla. Samalla autamme sopivimman tuoteratkaisun valinnassa ja lämmitysratkaisun suunnittelussa. Nopea palvelu, hyvä hinta – tyytyväinen asiakas.

ikoni
ikoni

Betoni- ja työmaalämmitys

Olemme kehittäneet rakennustyömaille sopivat lämmitystuotteet erityisesti talvirakentamista ajatellen. Tuotteemme on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten niiden käyttöikä on pitkä ja ne palvelevat hankalissakin olosuhteissa. Betonin lämmittämisen markkinajohtajana olemme kehittäneet oman BET-tuoteryhmän talvibetonointiin sekä nopeuttamaan betonin kuivumista kaikissa olosuhteissa. Lämmittimiemme avulla työmaiden talvibetonointi, putkien saattolämmitys, työmaatilojen lämmitys, betonirakenteiden lämmitykset ja kuivaukset sekä nestemäisten aineiden säilytys luonnistuu kaikissa talviolosuhteissa.

ikoni
ikoni

Teollisuuden lämmitysjärjestelmät

Pistesarjat auttaa kaikissa putkien, laivojen, laitteistojen ja muiden prosessilaitteiden saattolämmitykseen liittyvissä asioissa. Varmistamme yhdessä asiakkaan kanssa, että materiaalien valinta, lämpökaapeleiden rakenne, asennus, järjestelmän monitorointi ja käyttökustannukset vastaavat täysin asiakkaan tarpeita. Pistesarjat tarjoaa lämmitystarpeiden mukaan räätälöidyt täydelliset ratkaisut, suunnitteluvaiheesta asennukseen ja lopulliseen käyttöönottoon. Takaamme korkean laadun sekä tuotteissa että palvelussa.

ikoni
ikoni

Palonkestävät järjestelmät

Pistesarjat tarjoaa erittäin laajan valikoiman paloluokiteltuja tuotteita, ja ratkaisuillamme asiakas pystyy toteuttamaan oikean palonkestävän asennusjärjestelmän DIN4102-12 -standardin mukaisesti. Valikoimastamme löytyvät mm. kiinnikkeet yksittäisille kaapeleille, kaapelinipuille sekä tarvittavat kiinnitystarvikkeet eri seinä- ja kattomateriaaleihin. Toimitamme palonkestävät jakorasiat muovisina tai metallisina ja tarvittaessa eri liittimillä valmiiksi asennettuina. Takaamme lyhyet toimitusajat. Tarjoamme myös kutistejatkopakkaukset FRHF-kaapeleiden liittämiseen sekä kattavan valikoiman erilaisia asennusputkia, jotka on testattu yhdessä asennettaviksi Dätwyler FRHF-kaapeleiden kanssa.

ikoni
ikoni

Tietoliikennetuotteet

Maahantuomme ja myymme laadukkaita, luotettavia ja monipuolisia tietoverkkoratkaisuja eri käyttöympäristöihin – esim. asuntoihin, toimistoihin, sairaaloihin ja teollisuusrakennuksiin. Tietoverkko- kaapeloinnin osalta valikoimastamme löytyvät ratkaisut niin pieniin kohteisiin kuin isoihin projekteihin. Järeät kuidut myös suoraan maahan asennettavina sekä palonkestävät kuidut vaativiin kohteisiin. Toimittajamme ovat alansa edelläkävijöitä vaativissa kohteissa ympäri maailmaa, ja tuotteille on saatavissa järjestelmä- takuu jopa 25 vuodeksi. Toimitamme asiakkaillemme vain parasta.