ikoni

IceControl Sulanapitokeskus

IceControl on markkinoiden P toimintavarmin ja älykkäin sulanapito-järjestelmä ja se on kehitetty kylmillä alueilla toimivien kiinteistöjen, parkkihallien sekä terminaalien käyttöön. IceControl-järjestelmä perustuu älykkääseen ohjauskeskukseen, pilvipalveluun, antureihin ja lämmityselementteihin. Ohjauskeskus toimii erinomaisesti myös ilman verkkoyhteyttä perinteisenä ohjauskeskuksena sulanapitojärjestelmälle.

Järjestelmä tunnistaa jäätävät olosuhteet, jolloin lämmityselementit otetaan käyttöön optimoidusti energiaa säästäen. Halutessa järjestelmä lähettää hälytyksiä tai varoituksia huoltoyhtiöille riippuen vallitsevasta tilanteesta ja laitteen käyttötarkoituksesta. Pilvipalvelu kerää ja tallettaa olosuhde-, kulutus- ja käyttödataa, jota on mahdollista siirtää mihin tahansa päätelaitteeseen tai kiinteistön omaan HVAC-järjestelmään väylän kautta.

IceControl on yhteensopiva alan useimpien antureiden kanssa, ja se on kytkettävissä väylän (Ethernet, BACnet, Modbus, ym.) kautta kiinteistön omiin valvomo- ja hallintajärjestelmiin. Käyttäjällä on mahdollisuus hallinnoida järjestelmää myös etänä. Käsikäyttö (on/off), raportointi ja järjestelmän asetusten muuttaminen päätelaitteelta on tehty helpoksi. 

TURVALLISUUS

IceControl-järjestelmän päätavoite on ihmisten turvallisuus, joka luodaan kulkuväylien, lastauspaikkojen, ajoramppien ja sadevesijärjestelmien lämmityksellä. Mikäli järjestelmässä ilmenisi sähkövika tai lämmityselementin rikkoutumista, niistä tulee välittömästi ilmoitus kiinteistön vastuuhenkilöille.

KUSTANNUSSÄÄSTÖ

Tarkat anturimme kertovat järjestelmälle, milloin tietyllä alueella alkaa muodostua jäätä, jolloin tehokkaat lämmityselementit ovat jo toiminnassa estäen jään muodostumisen. Mikäli jäätä muodostuu vain kiinteistön tietylle alueelle, järjestelmä pystyy optimoimaan tehot juuri sinne, missä niitä tarvitaan.

TEHOKKUUS

Nykyiset ja tulevat vaatimukset edellyttävät, että kiinteistöjen sulanapitojärjestelmä täyttää määrätyt standardit ja tarpeet. IceControl-järjestelmällä voit olla varma, että asiat toimivat kuten on sovittu. Järjestelmän avulla tärkeät laitteet ja kiinteistön kulkualueet ovat turvallisesti käytettävissä tarpeen mukaan. Automaattinen järjestelmä vapauttaa huoltoyhtiöiden resursseja jäänpoistosta tai liukkauden estotyöstä.

Takaisin artikkeleihin