ikoni

Ryhtiä remppaan!

Lattialämmitys on yleinen ja pidetty lämmitysmuoto asuintilojen saneerauksissa. Oikea tuotekokonaisuus valitaan lattiarakenteen perusteella: mikäli lattia ei saa nousta paljoa on PST 10 loistava ratkaisu, kun taas PST-C on luotettava valinta jos lattia valetaan betonista. Lue lisää lattialämmityksen suunnittelusta tästä.

Sekä sadevesijärjestelmiin tehtävät asennukset että ulkoalueiden sulapitoon liittyvät maatyöt kannattaa ehdottomasti ajoittaa kesälle. Sulanapitoon löytyy lukuisia eri vaihtoehtoja, jotta jokaiselle kohteelle saadaan täydellinen ratkaisu: esimerkiksi RÄNNI-kaapeli on UV-suojattu, pistotulpallinen LIME-kaapeli on helppo kytkeä päälle hetkittäiseen käyttöön, ja SILEKA-verkoilla voidaan saada nopeasti asennettava räätälöity ratkaisu laajallekin alueelle. Tässä on lyhyt esittely sadevesijärjestelmien ja putkistojen sulanapidosta, kun taas ohjeet ulkoalueiden sulanapitosuunnitteluun löytyvät tästä.

Itse lämmönlähteen lisäksi lämmitysratkaisuun pitää löytää soveltuvat oheislaitteet ja tarvikkeet kuten termostaatti, kiinnikkeet, eristyslevyt, asennusteipit... Tässä olemme mielellämme avuksi, jotta päästään sujuvasti suunnittelusta toteutukseen! 

Löydät tarkemmat ohjeet myös kuvastoistamme!

Takaisin artikkeleihin