ikoni

Säästä aikaa ja hermoja, samalla kun säästyt säältä!

Talvikautena pakkanen puree usein sormenpäitä ulkoalueiden sulanapitoasennusten aikana. Tee asennustyöstä mukavampaa valitsemalla laadukkaat tarvikkeet ja helpot ratkaisut – tässä muutama meidän suositus talvikauteen!


Adax Famn WiFi White Adax Iver Wifi White Black

El-Clic liitäntä- ja haaroitusrasiat
UV-suojattujen rasioiden avulla voidaan tehdä lämpökaapeleiden kytkennät todella nopeasti ja helposti. Rasialla tehty kytkentä on vesitiiviis IP 65-kotelointiluokan mukaan.

Max-sidontakoneet
Näillä huippukoneilla sidontalanka sujahtaa paikoilleen alle sekunnissa. Sidontakoneita voidaan käyttää yhdellä kädellä ja samalla latauksella saadaan joko 3500 tai 4000 sidontaa (riippuen koneen mallista).

Adax Neo WiFi Pearl Black Adax Neo WiFi Sparkling Grey

Ässä®
Magneettikannakkeet ovat erittäin helppo ja nopea tapa asentaa kaapelit kaikkiin metallisiin pintoihin. Voidaan käyttää monipuolisesti niin sulanapitokaapeleiden kuin myös muiden kaapeleiden kiinnittämiseen metallipintaa vasten.

Klipsi®
Joustavan rakenteensa ansiosta KLIPSI-magneettikiinnikkeellä voidaan asentaa kaapelit huippunopeasti ja tukevasti kaareville pinnoille ja vaikkapa kulmiin tai reunoja pitkin.

Adax ST 3D kengänkuivain White Adax ST 3D kengänkuivain Black

Sileka 230 / 400 V
Kun suunnitteilla on laajan ulkoalueen sulanapito (esimerkiksi helpottamaan pysäköintialueen, pihapiirin tai torin talvikunnossapitoa) on asennusvalmis kaapelimatto loistoratkaisu! Kaapelimatto voidaan tarpeen mukaan räätälöidä monipuolisesti.


PolarPad® Light
Lumi paakkuuntuu kynnykselle eikä ovi meinaa mennä kiinni enää? Jos ovenedustalta puuttuu katos, on lumiongelma ratkottavissa PolarPad Lightilla. Lämmityselementti on helppo siirtää tarpeen mukaan, ja se soveltuu käytettäväksi myös esim. lämmittämään palelevia varpaita kylmillä työpisteillä.

Takaisin artikkeleihin