ikoni

Tervetuloa taloon Rami Hakala!

Pistesarjojen uusi toimitusjohtaja Rami Hakala on astunut tehtäviinsä luottavaisin mielin: jo ensivaikutelman perusteella talosta löytyy sekä raudankovaa osaamista että innostavaa kehityspotentiaalia.

Lokakuu toi uusia tuulia toimintaamme, kun Rami pääsi aloittamaan työt. Aloitus on keskittynyt ihmisiin ja käytäntöihin tutustumiseen: ”Täällä on mukava työilmapiiri – avoimia, positiivisia ja iloisia ihmisiä kaikki. Hyvin olen saanut vastauksia kaikennäköisiin kysymyksiin.”. 

Pistesarjoille Rami on siirtynyt Soneparilta, Länsi-Suomen alue-johtajan tehtävistä, lisäksi teknisen kaupan kokemusta on kertynyt myös SKS Automaatiossa, jossa hän ennätti olla miltei kymmen vuotta toimien myös SKS Automaation toimitusjohtajana. Rami näkee, että pitkä kokemus teknisestä tukkukaupasta on hyödyksi myös Pistesarjoilla liiketoiminnan ja sidosryhmäyhteistyön kehittämisessä entisestään. Hän arvostaa itse aktiivisuutta asiakassuhteissa ja pyrkii luomaan vuoropuhelua, jotta asiakkaiden toiveet ja tarpeet ovat jatkuvasti läsnä toiminnassa.

Kuluvan vuoden aikana Pistesarjat on panostanut laajasti ICT-ratkaisuihin, uusimalla mm. ERP-järjestelmän ja verkkokauppa-alustan, mikä on erinomainen asia digitalisaation muuttaessa liiketoimintaa ja asettaessa yrityksien prosesseille uusia vaatimuksia. Rami painottaa, että uutta teknologiaa pitää jatkossakin lähestyä avoimin mielin ja pyrkiä löytämään mahdollisuuksia, joilla parannetaan asiakaskokemusta ja tehostetaan ihmisten työtä. Teknologian edistysaskeleet tarjoavat kiehtovia näkymiä myös tuoteinnovaation ja valikoiman kehittämisen kannalta. Esimerkiksi tekoälyä hyödyntävät energiaoptimoinnin ratkaisut saattavat olla tulevaisuutta, joilla vähennetään ympäristökuormitusta.

Voit olla yhteydessä Ramiin sähköpostitse 
rami.hakala@pistesarjat.fi

Takaisin artikkeleihin