ikoni

Uutuusesittely: Adax Smart Plug

Valikoimamme uutuus tarjoaa virtakytkimen, termostaatin ja sähkömittarin samassa paketissa: Adaxin Smart Plug-älypistorasialla voidaan ohjata kaikkia pistotulpalla käytettäviä lämmityslaitteita ja myös muita laitteita, kuten valaisimia ja kodinkoneita.

Smart Plug-älypistoke tuo sekä etäohjattavuuden että kulutusseurannan myös niille lämmityslaitteille, joilla ei ole entuudestaan näitä toimintoja.

Smart Plug sisältää huonelämpötila-anturin, joten ON/OFF-ohjaimen lisäksi sitä voidaan käyttää perinteisen lämmityspatterin etäohjattavana termostaattina. Adaxin sovelluksen kautta voidaan luoda lämmityksille aikatauluja sekä ohjata lämmittimiä yksittäin tai ryhminä. Smart Plug tarjoaa myös sähkönkulutuksen seurannan. 

Älypistorasia mahdollistaa esimerkiksi kahvinkeittimen sammuttamisen jo kotoa lähdettyä, tai ajastetun valaistuksen muualla lomailun aikana. Mittaustoiminto puolestaan voi auttaa havaitsemaan sähkösyöpötAutomoi kodin tai konttorin pienelektroniikkaa, löydä uusia ratkaisuja sujuvaan arkeen ja tehosta laitteiden kulutusta helpon sähkömittauksen avulla!

Linkki tuotekortille:

Adax Smart Plug

Takaisin artikkeleihin