ikoni

Vastuullista toimintaa

Tavoitteena kiitettävä pistesarja myös vastuullisuudessa.

Vastusta mitataan ohmeissa. Vastuullisuutta voisi mitata vaikkapa sillä, kuinka rauhassa sähkömies voi nukkua yönsä. Siksi vastuullisuus on meille erittäin tärkeää. “Tavanomainen taso” ei meille riitä.

Meille on tärkeää, että toimittamamme palonkestävät kaapelit toimivat luvatusti myös ja etenkin silloin, kun palonkestävyyttä todella tarvitaan – silloin on usein kyse ihmishengistä.

Suunnittelemamme sulanapitoratkaisut suojelevat puolestaan suomalaisia liukastumisilta, jotka aiheuttavat vuosittain kymmenien miljoonien vahingot. Samalla ratkaisumme suojelevat suomalaista rakennuskantaa, yhteistä kansallisomaisuuttamme.

Vastuullisuutta on myös se, että suunnittelemamme lämmitysratkaisut pienentävät kotitalouksien energiankulutusta. Tai että teollisuuden erikoiskaapelimme parantavat työturvallisuutta ja teknistä toimivuutta äärioloissa. Maailman nopeimmat datakaapelit lisäävät osaltaan tietoyhteiskunnan toimivuutta ja varmistavat tietoyhteiskunnassa elävien pääsyn tiedon lähteille.

Ennen kaikkea
meille on vastuullisuutta se, että pidämme minkä lupaamme. Huolehdimme velvoitteistamme ja panostamme työympäristöön, työturvallisuuteen, ergonomiaan, yhteishenkeen sekä alan uusimpiin työkaluihin. Nämä eivät ole meille ylimääräisiä kustannuksia, vaan tapa parantaa työntekijöidemme tehokkuutta ja kehittymistä ammatissaan.

Työssämme olemme vastuussa sinulle, hyvä asiakkaamme. Haluamme auttaa sinua työssäsi turvallisemman ja toimivamman Suomen rakentamisessa.

 

Marco Tienhaara

toimitusjohtaja

Pistesarjat Oy 

Takaisin artikkeleihin