ikoni

Pistesarjat ja LNG-terminaali

Suomen ensimmäinen LNG-terminaali on rakenteilla Porin Tahkoluodon öljy- ja kemikaalisatamaan. Terminaalin on arvioitu valmistumistuvan ensi syksynä.

Pistesarjat on ollut tiiviisti mukana LNG-terminaalin valmistumisessa. Yhteistyössä urakoitsijoiden kanssa suunnittelimme ja valmistimme heidän tarpeisiinsa sopivan kokonaisuuden teollisuuden vaatimusten mukaisista lämmitys- ja sulanapitotarvikkeista.

Terminaalin alueelta löytyy näyteanalysointeja varten nyt yli 500 metriä Pistesarjojen toimittamia lämmitettyjä näytelinjoja. Valikoimme heille myös sopivimmat putkistojen saattolämmitysratkaisut; lämmityskaapelit, termostaatit, jakorasiatja anturit.

Pistesarjat on toimittanut terminaalin yhteyteen rakennettavan varastosäiliön lämmitykseen tarvittavia säiliö- ja tynnyrilämmittimiä. PST säiliölämmitin on erinomainen valinta nestemäisien aineiden lämmitykseen tai sulanapitoon. Luiskiin ja maapohjiin on asennettu Pistesarjojen sulanapitokaapelijärjestelmät. SileDuo vakiovastuskaapelit sopivat erinomaisesti ulkoalueiden kuten ajoluiskien, kulkuväylien ja ulkoportaiden sulanapitoon.

Takaisin artikkeleihin